רפואה שלמה לבאים בשערנו
שיטות מרפא עתיקות ועתידניות תחת קורת גג אחת עם דוקטור לו צ'אן גואנג ועם תמי קלייטמן
משקיעים בטיפול בכם את כל הידע, הניסיון, הנשמה והלב
תזונה בתבונה - מה נאכל וממה נימנע?
גישות שונות לתזונה
דילמות בבחירת שיטת תזונה מתאימה
חשוב לי להדגיש כי כשאני משתמשת במושג "תזונה" אני מכילה בו שני מרכיבים:
כשנדמה כי ניסינו כבר הכל ושכלום לא עזר וכשהאתגרים הגופניים/נפשיים אותם אנו פוגשים לא נותנים לנו מנוח - אנו פונים לאינטרנט בחיפוש מענה. ושם אנחנו טובעים במידע. בתחומי הבריאות התזונה והתוספים קיים שפע של מידע אמין, אך יש גם אתרים שרמת האמינות שלהם מפוקפקת ולמרות שפע ה"עובדות", ה"מחקרים", "עדויות המשתמשים" ותמיכת ה"מומחים" למיניהם, המידע שבהם עלול לבלבל ולעתים אף להזיק.
אז כיצד נדע לבחור בין האופציות השונות? כיצד נדע לבחור באמת? אני יודעת מה אני עשיתי ועוד עושה. חוקרת ונוברת מזה שנים ללא ליאות בספרים, משתתפת בכנסים, בהרצאות ובסמינרים, לומדת דרך האינטרנט, צוברת ידע. הכל כדי לרכוש כלים שיעניקו לי את היכולת לבחור, ליישם ולהבריא. אני עושה את הבחירות שלי מדי יום ביומו. אני מאמינה כי הבריאות שלי משופרת בזכות הידע שרכשתי ושיישמתי בחיי. אז אם אני יכולה - גם אתם יכולים.
חקרו, למדו, קראו: מה לאכול/לא לאכול, איזה תוספים לקחת/לא לקחת, איך, למה ומתי – הכל חשוב.
היכנסו ותיהנו ושיהיה לכם בתיאבון והעיקר?
שיהיה לכם כיף ובריא.
דרככם אצה לכם ואתם מחפשים התחלות מהירות? אם אין לכם את הזמן ו/או את הפניות להתחיל במשא חיפושים - אזי אתר זה הוא מקום טוב להתחיל בו את המסע אל בריאות מיטבית.
היכנסו לדפים השונים ונווטו בין הנושאים הקשורים לתזונה (על פי הראיה של הרפואה הפונקציונלית הטבעית) ומצאו שפע של מידע הנוגע להיבטיה השונים. במדור זה אני מביאה את מסקנותיי ומקווה שתוכלו להיעזר בהן גם אתם.